Brave: чи є недоліки у цього браузера?

Кілька днів тому, спілкуючись з інтернет користувачами, я був неприємно здивований. Кілька людей відзначили, що активно користуються браузерами Опера і Mozilla Firefox. І це в 2019 році ?! Також деякі позитивно відгукнулися про Google Chrome. Дійсно, останній варіант дуже хороший. Саме цей браузер я активно використовую протягом останніх років. Дивно те, що про браузері Brave чули одиниці, але ж це, без перебільшення, найкращий браузер на сьогоднішній день:

максимально ефективно блокує рекламу!;
відрізняється високою швидкістю завантаження сторінок;
забезпечує повну конфіденційність;
дозволяє заробляти на рекламі (тієї, яку хоче бачити користувач інтернету);
має зручну консоль управління (створено на базі Гугл Хром);
дозволяє швидко імпортувати і експортувати закладки.

SwitchToBrave: порівняння Google Chrome і Brave

Brave блокує всю рекламу. Сайт завантажився практично миттєво. Інноваційний браузер повністю заблокував трекери і скрипти. Це означає, що вся ваша інформація про відвідування ресурсу залишилося конфіденційною. Ви захищені! Також не забувайте про надійні гаманці для крипто. Купити Леджер можна по доступній ціні.

Ledger Nano X - The secure hardware wallet

Чи є у Brave недоліки?

Поки я виявив тільки один істотний мінус. За допомогою цього браузера я не можу перекладати англомовні сайти на рідну мову мову. Розробники пропонують використовувати спеціальні плагіни (це незручно) і обіцяють незабаром забезпечити комфортний переклад на мову користувача. Якщо ця опція буде реалізована, то браузер Браве не матиме рівних. Також сподіваюся, що незабаром інтернет-користувачі з усього світу зможуть переглядати рекламу і заробляти гроші. На сьогоднішній день в моїй країні ця опція не реалізована.

В підсумку

Поки є два недоліки в браузері Brave - відсутність мовного перекладу та можливості заробляти на перегляді реклами. В іншому розглянутий браузер ідеальний. Ви можете самі скачати його на цьому сайті і переконатися на власному досвіді.

А тут можна купити надійний гаманець Трезор, не гірший за Леджер. Посилання веде на офіційний портал компанії.


Sponsored ( Powered by dclick )

dclick-imagead