Geon Coins: захоплюючий gaming і пропозиції для бізнесу

Geon - один з найцікавіших проектів, який мені вдалося зустріти за останній час. По-перше, мова йде про високошвидкісний блокчейн нового покоління. В першу чергу проект буде цікавий людям, які люблять збирати монети по всьому світу. Нижче представлений скрін мого iPhone.

Geon-токени розкидані по всій планеті. Користувачі можуть збирати їх і обмінювати на цінні призи. Також передбачений обмін на PayPal. Про програму можна дізнатися на сторінці https://app.geon.network/PKuC сайту компанії.

Любителям віртуальних пригод представлено понад півтора мільйона місць. За кожне відвідування нараховується приблизно 10 токенов. На перший погляд може здатися, що програма розроблена виключно для залучення цільової аудиторії в кріптосвіт. Але є й інші нюанси.

Пропозиція для бізнесу

Компанія пропонує інноваційний спосіб передачі цінностей за допомогою геолокації. Проект буде цікавий представникам середнього, великого і дрібного бізнесу для залучення клієнтів. Детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті, оскільки я не бачу сенсу переписувати постулати компанії своїми словами.

І наостанок не забудьте, що свої кріптоактиви потрібно зберігати тільки в перевірених гаманцях від відомих брендів. На сьогоднішній день ними є Гаманець Трезор і Портмоне Леджер, а для зберігання невеликих сум можна скористатися онлайн гаманцями.

Ledger Nano X - The secure hardware wallet


Sponsored ( Powered by dclick )

dclick-imagead