INS-токени: що це таке, як заробити?

Мені подобається розглядати блокчейн через призму активності. Таку можливість відкриває інтернет-користувачам сайт blocktivity.info. На відміну від капіталізації, яка доступна на Coin Market Cap, цей сайт відображає діяльність в блокчейні.

Токени і блокчейн Insights Network.

На сьогоднішній день Instar займає 12 місце в рейтингу найбільш активних блокчейнов. Нижче Screen.

INS-токени будуть випущені в кількості 300 000 000 штук. Ціна становить менше 3 центів (середина 2019), але вона не є визначальним фактором для довгострокової інвестиції.

Навіщо потрібен INS?

Блокчейн-мережа призначена для зберігання конфіденційної інформації та організації маркетингових досліджень. Мережа активно розвивається. Наприклад, зовсім недавно була додана підтримка EOS Main Net. На офіційному сайті можна отримати детальну інформацію щодо особливостей та перспектив розвитку. Тут же можна зареєструватися і претендувати на токени в якості раннього користувача.

Токен торгується на декількох біржах. Монету можна зберігати безпосередньо в онлайн гаманці на офіційному сайті або ж на гаманці для пристроїв на Android. Гаманець нехитрий, оскільки вхід передбачений через електронну пошту і пароль.

Як заробити монети?

Отримати трохи монет INS досить просто. Для цього необхідно проходити короткі опитування: займає кілька секунд. Серсвіс доступний зареєстрованому користувачу безпосередньо в особистому кабінеті.

Зв'язок з розробником гаманця для Андроїд help@insights.network

Медіум - https://medium.com/insightsnetwork.

Телеграм t.me/InsightsNetwork.

Зареєструватися на офіційному сайті можна тут. Проект амбіційний, цікавий і перспективний.

Не забудьте купити Трезор - класний гаманець для крипто.

Всім удачі!


Sponsored ( Powered by dclick )

dclick-imagead