Кріптовалютні гаманці без проблем: Casa Keymaster, Coinbase і інші

Напевно, якщо ви читаєте цей невеликий пост, то вже не сумніваєтеся в оцифруванні грошей і інших складових нашого життя. В даний час розроблені сотні кріптогаманців. Але я коротко зупинюся на тих, які, на мою думку, заслуговують на увагу.

Coinbase - це найпростіше і надійне рішення для зберігання криптовалюти. Уже зараз підтримується більше 10 монет, які можна зберігати на кріптогаманці Coinbase. Американський гігант поглинув Харо і напевно протягом багатьох років буде утримувати лідируючі позиції. Додаток для мобільних пристроїв також працює бездоганно. Але враховуйте той факт, що Coinbase зберігає приватні ключі на своїх серверах.

Casa Keymaster: найнадійніший мобільний гаманець для зберігання крипто

Casa Keymaster - одне з найбільш просунутих рішень. Компанія пропонує Casa Keymaster для Android і iOS пристроїв. Дізнатися деталі можна на офіційному сайті https://keys.casa. Фішка гаманця полягає в тому, що користувачеві не потрібно турбуватися про сид-фразу!!! В цілому, йому (користувачеві) практично ні про що не потрібно турбуватися. Спочатку скачується гаманець, після чого зашифрована копія приватних ключів зберігається безпосередньо на пристрої. Друга зашифрована копія - створюється безпосередньо в хмарному сховищі, власником якого є користувач пристрою. Наприклад, це може бути Гугл Диск. Третя копія ключів зберігається безпосередньо у компанії. Тому навіть в тому випадку, якщо користувач втратить дві пари своїх зашифрованих ключів або пристрій, то завжди зможе відновити доступ до своїх активів, звернувшись безпосередньо до компанії. Ще один нюанс полягає в тому, що компанія зберігає третю пару ключів в зашифрованому вигляді і не має до них доступу. Компанія орієнтується на довгострокові відносини і пропонує клієнтам кілька рівнів безпеки (вартість деяких з них становить кілька тисяч доларів на рік). Також клієнти можуть запустити власну ноду і заробляти на обслуговуванні Bitcoin-мережі.

Ledger Nano X - The secure hardware wallet

Розробники Casa нагадують, що мова йде всього лише про мобільний гаманець який поступається в плані безпеки апаратним пристроям, таким як Леджер і Трезор . Це найбільш просунуті і безпечні гаджети, але в процесі їх експлуатації вся відповідальність лягає виключно на плечі власника.


Sponsored ( Powered by dclick )

dclick-imagead