LPT токени: інвестуй та заробляй

Одного разу заглянувши в свій Ефіріум-гаманець, я виявив на балансі декілька токенів LPT. Протягом тривалого часу я ігнорував ці монети, хоча вони заслуговують на пильну увагу.

LPT-токени - це монети на обчислювальної платформі Ефіріум, призначені для розвитку відео інфраструктури. В цілому, вони будуть цікаві розробникам, які планують вести мовлення і кодувати відео. Безумовно, вони зацікавлять інвесторів. Спочатку було випущено трохи більше 10 мільйонів монет. Але зверніть увагу на те, що токен має інфляційну природу. Тому вже через рік з моменту роздачі токенов їх існує понад 13 млн.

Щоб монета не знецінилася її можна продати або ж делегувати. На цій сторінці technology.dblog.org/chto-takoe-lpt-tokeny-kak-delegirovat можна почитати про те, як делегувати LPT. Процедура займає небагато часу. Головне, вибрати надійного транскодера. Відповідну інформацію можна отримати безпосередньо на офіційному сайті або форумі за адресою forum.livepeer.org.

Особистий досвід делегації токенов LPT

На моєму рахунку було лише 2 токена. Саме їх я делегував одному транскодеру, попередньо вивчивши інформацію на форумі. За два з половиною місяці на балансі виявилося 0,66 LPT.

Таким чином, приблизно за 75 днів з 2 монет на моєму балансі виявилося. 2,66. Дві монети я продовжую делегувати, а 0,66 - відправлю на Ефіріум-гаманець.

В процесі делегування токена є кілька нюансів. Наприклад, з 1 Ефіріум-гаманця можна делегувати тільки одному транскодеру. Розібратися з усім не складе труднощів, оскільки є форум з корисною інформацією. Вартість монети останнім часом варіюється від 6 до 9 доларів. Тому така інвестиція може виявитися досить цікавою.

Наостанок нагадаю, що інвестувати необхідно обережно. Для зберігання криптовалюта бажано користуватися особистим гаманцем Леджер або Трезор, ключі від якого будуть тільки у вас.

Якщо було пізнавально, голосуйте за мою статтю і підписуйтесь! Я пишу для людей.

Ledger Nano X - The secure hardware wallet

Всім удачі! Бережіть здоров'я, близьких і ключі від біткоіни-гаманців!


Sponsored ( Powered by dclick )

dclick-imagead