Майнінг на смартфоні актуальний на 2020 і далі: проект Pi

Пам'ятаєте 2010 рік, коли Bitcoin можна було купити за лічені копійки. Зараз настав той час, коли криптовалюту необхідно сприймати серйозно. Якщо ж ви не вірите в цифрову еконміка, то ця стаття не для вас.

Pi Network: монета нового покоління

Сьогодні майнінг біткоіни не має ніякого сенсу для власників навіть самих потужних пристроїв. Зате за допомогою звичайного смартфона, що працює на операційній системі Android або IOS, можна запросто намайнити монет, які в найближчому майбутньому можуть вирости в ціні. Зовсім недавно випускниками стенфордського університету світу був представлений проект Pi Network. Мова йде про крипто токени Pi.

Монети Pi на сьогоднішній день не мають ніякої вартості. Але проект заслуговує увагу, оскільки розробники мають величезні плани. В цілому, всю інформацію можна зачерпнути на офіційному сайті. Кілька слів про майнінг на мобільних пристроях.

                                                                                                           Це реклама

Ledger Nano X - The secure hardware wallet

Фішкою проекту є те, що майнінг на смартфоні або планшеті абсолютно не розряджає батарею. Власник може навіть закрити програму, але майнінг триватиме протягом доби. Єдине що потрібно від власника пристрою - один раз на добу заходити в свій аккаунт. Фіксована пропозиція монет обмежена. При цьому кількість користувачів, які завантажили додаток з Google Play вже перевищує 100000. Враховуйте те, що ранні учасники отримують більше потужностей і, відповідно, токенів.

Просто так зареєструватися неможливо, оскільки потрібно створити команду, потрібно вказати інвайт-код. Ви можете зареєструватися за посиланням https://minepi.com/superKos, а потім, після скачування програми ввести мій код superKos. Зверніть увагу, що необхідно вказувати мобільного телефону (або можна через Фейсбук). Допускається використання тільки одного аккаунта.

Проект дуже цікавий, перспективний і не вимагає особливих зусиль. Нагадаю, що процесі захоплення цифровою економікою не обійтися без хорошого кріптовалютного гаманця. Це може бути Леджер від французьких виробників або Трезор (США). У будь-якому випадку обидва портмоне є ефективними, зручними і, головне, надійними.

         І це також реклама

Всім удачі!


Sponsored ( Powered by dclick )
Very cool gadget for your car

Turn your car into a racing car with this app