Мій Brave: швидкий, зручний, ефективний

93 показів реклами і трекерів заблоковано браузером Brave, якими я почав користуватися кілька місяців тому. Такі ж показники ефективний браузер забезпечує і на моєму iPhone. Він блокує сторонні відбитки і трекери. При цьому кожен користувач має можливість змінювати налаштування.

У нинішніх умовах на перший план виходить безпека інформації кожної людини, яка є користувачем глобальної мережі. Браузер Brave ефективно справляється з поставленим завданням. По суті, він дуже схожий на Google Chrome. Його безпека, збереження конфіденційної інформації є не єдиними перевагами. Якщо ви ще не завантажили цей унікальний браузер, доступний для операційних систем мобільних пристроїв і настільних комп'ютерів, то рекомендую неодмінно це зробити. Це можна зробити на офіційному сайті, безпосередньо за цим посиланням .

Ledger Nano X - The secure hardware wallet

Ще у браузера є власний токен. Сьогодні він торгується за ціною в 21 цент, але це не межа! При цьому кожен користувач мережі може заробляти цей токен, званий BAT. На жаль, в деяких регіонах показ реклами поки ще не запроваджено розробником. Але, як відзначають представники компанії, найближчим часом ця функція з'явиться.


Sponsored ( Powered by dclick )

dclick-imagead