P2P-кредитування як спосіб заробітку і варіант вирішення тимчасових фінансових проблем

За останні 10 років з'явилася велика кількість сервісів мікрокредитування, які буквально обдирають позичальників до нитки. Співпрацю позичальників з банками також не можна назвати вигідною. Якщо говорити об'єктивно, то отримання кредиту - це не найкращий спосіб намагатися вирішити свої фінансові проблеми. Але таке життя.

P2P- кредитування

Це відносно новий вид кредитно-фінансових відносин, який передбачає взаємодію між людьми без банків і МФО. Безумовно, посередник є. Мова йде про спеціалізовані сервіси, які беруть на себе функцію щодо забезпечення взаємини між двома сторонами. Одним з таких сервісів є Бітерест. Це не банк і не фінансова компанія.

Biterest - це маркетплейс, де людина може взяти кредит або ж при наявності вільних коштів надати «фінансову допомогу» іншому. Тут можна стати і кредитором, заробляючи на відсотках, і позичальником.

Ledger Nano X - The secure hardware wallet

Живі гроші під заставу криптовалюта

Грошові кошти видаються під заставу Bitcoin. Принцип кредитування досить простий: сервісом створюється multisig-адреса, на яку позичальник переводить свою криптовалюта. При цьому формуються три приватних ключа, які отримують усі сторони. Тому актив позичальника надійно захищений. Якщо ж ціна Bitcoin значно впаде, то в такому випадку настане Margin Call, договір закривається, а кредитор отримує доступ до застави. На сервісі пропонуються різні способи оплати. Всю необхідну інформацію можна отримати в інформаційному розділі офіційного сайту Бітерест.

Сервіс буде цікавий кредиторам і позичальникам


Sponsored ( Powered by dclick )

dclick-imagead