Пару слів про інтеграцію гаманців Ledger та Hive Keychain: велика робота

Привіт. Вирішив написати про нові можливості рівня безпеки на Hive. Відверто кажучи, інформація не така вже й нова, адже, Hive Keychain опублікував пост понад тиждень тому. Але впевнений, що не всі бачили цю інформацію, тим паче, що публікується вона англійською мовою.

Почну с того, що найбільше зробив для інтеграції Hive в Ledger користувач, чи може група програмістів Engrave. Ще минулого року він опублікував кілька постів про те, як з максимальною безпекою користуватися власними ключами через гаманець Ledger.

Тепер же з'явилась можливість підключати гаманець холодного зберігання криптовалюти Ledger підключати безпосередньо до браузерного гаманця Hive Keychain. При цьому ваші приватні ключі, наприклад, ключ власника, активний зберігаються в гаманці Ledger. Ніхто не зможе вкрасти ваші токени Hive, якщо ви ніяким чином не скомпрометуєте свій SEED. Можливо це здається складним, на перший погляд, але повірте, все набагато простіше, ніж здається.

Важливо: наразі відбувається тестування поєднання Ledger і Hive Keychain. Гаманець ще має певні обмеження. Тому при відсутності розуміння, не поспішайте, дочекайтесь часу, коли команди запропонують повні офіційні версії з детальним описом. Залишу корисні посилання на публікації команд.

Інтеграція Hive Keychain та Ledger — https://ecency.com/keychain/@keychain/hive-keychain-v24-ledger-integration-is-live

Hive офіційно підтримується Ledger — https://ecency.com/hive/@engrave/hive-is-now-officially-supported-by-ledger

В публікаціях є чимало корисних лінків на інші статті, які допоможуть зорієнтуватися в усьому тому, що я описав вище.

Всім добра!