Pi Network: майнінг на смартфоні без розрядки батареї

Я, також як і значна частина населення нашої планети, залишився в стороні кріптореволюціі. Я не встиг купити Bitcoin, Ефір і інші стоять монети. Виняток становить кілька сотень Steem. Тому хочеться хоча б трохи «наздогнати» втрачене. Саме з цієї причини я приєднався до проекту Pi Network трохи більше тижня тому.

Pi Network: майнінг на смартфоні без розрядки батареї

Інноваційна технологія дозволяє майнити в тому випадку, якщо додаток закрито. Власнику пристрою, будь-то iPhone, смартфон, планшет або інший кишеньковий гаджет, досить один раз на добу заглянути в свій аккаунт з метою активації потужностей. Майнити можна на Android- та iOS-пристроях. На офіційному сайті компанії вказано, що майнінг за допомогою спеціалізованих пристроїв (асіка) є дуже складним і витратним заходом. З цим не посперечаєшся. Так само і з тим, що інвестувати в хмарний майнінг дуже ризиковано. Ризиковано вкладати кошти в токени і інші криптовалюти, волатильність яких зашкалює.

Чому я вибрав цей проект?

По-перше, сподобалося те, що команда повністю відкрита. У керівника технології, продукту і голови спільноти є відеозвернення, відкриті акаунти. Це величезний плюс, оскільки багато проектів не відкривають інформацію про своїх власників.

По-друге, проект не схожий на скам. Мобільний майнінг через Pi Network не вимагає ніяких вкладень. Далі я зупинюся безпосередньо на майнінгу трохи докладніше. У додатку відсутня реклама. Крім того, софт працює без багів. У додатку є невеликий чат для спілкування, в тому числі, російськомовна гілка.

По-третє, майнмити на смартфоні можна абсолютно без розрядки акумуляторної батареї. Перевірено мною на протязі тижня.

По-четверте, цікава технологія, з якою ви можете ознайомитися безпосередньо на офіційному сайті. Думаю що проект заслуговує увагу. На порталі компанії можна вивчити всю інформацію і отримати відповіді на актуальні питання в розділі FAQ. Тому я не бачу сенсу розписувати нюанси використання сервісу для майнінгу токенів.

Як майнити з вигодою?

Спочатку необхідно перейти в магазин Google Play або App Store і вказати назву додатку - Pi Network. Також ви можете відвідати офіційний сайт minepi.com і відразу перейти в необхідний магазин безпосередньо по посиланнях.

Процедура реєстрації не викличе у вас складнощів. При цьому в процесі реєстрації рекомендую вказати superKos. Це мій реферальний код. Після його введення ви додатково отримаєте трохи потужностей і, відповідно, зможете майнити більше монет Пі.

Ledger Nano X - The secure hardware wallet

Якщо стаття була цікава і корисна для вас, мені буде дуже приємно. Всім удачі!


Sponsored ( Powered by dclick )

dclick-imagead