Пластикова карта на блокчейні від Nexo

Nexo - це потужний провайдер, монстр, кріптокредитування, що забезпечує людям можливість отримувати кредитні кошти під заставу криптовалют. Команда працює над впровадженням інноваційних продуктів. Одним з них є кредитна карта, що дозволяє здійснювати платежі в місцевій валюті. Нагадаю, що компанія працює більш ніж в 200 країнах світу. На всі покупки передбачена виплата кешбека, тобто, частини витрачених коштів.

Ledger Nano X - The secure hardware wallet

Безкоштовно клієнти отримують віртуальні картки, маючи повний доступ до своїх фінансів в будь-якій точці планети. При цьому відсутня річна та місячна плата за використання платіжного інструменту. На даний момент карта надається в рамках «раннього доступу». Тобто, клієнти можуть оформити заявку на сторінці https://nexo.io/nexo-card?referral=sP85uIW&refSource=copy і чекати своєї черги.

Нова пластикова карта в блокчейні може стати проривною, адже повністю відсутня плата за збори і бездіяльність клієнта! Відсутні приховані платежі і комісії за використання облікового запису. Також хотілося зупинитися на мобільному додатку Nexo, який працює бездоганно, дозволяючи відслідковувати транзакції в режимі онлайн з повною і деталізацією. Аккаунт і додаток надійно захищений за допомогою пароля, двофакторної аутентифікації. При цьому в додатку використовується додатковий елемент захисту - пін-код.

Після замовлення банківської карти на блокчейні Nexo не знадобиться пов'язувати її зі своїм обліковим записом. Пластик вже в автоматичному режимі пов'язаний з обліковим записом. В першу чергу пластикова карта буде доступна жителям Євросоюзу і Європи. Також компанія обіцяє поширювати її по всьому світу. Токен Nexo також заслуговує на увагу з боку середніх і великих інвесторів.

Чи зможе Nexo утриматися на криптовалютному кредитному ринку?

Відвідавши Bitcoin форум, я прочитав думку декількох користувачів. Вони стверджують, що кріптокредитування не має ніякого сенсу, оскільки Bitcoin і інші маркери можна в будь-який момент продати. Безумовно, така точка зору має право на існування і частково вона вірна. Але давайте проведемо аналогію з золотом. Мільйони людей по всьому світу є власниками золотих прикрас і злитків. Якщо ж виникає необхідність в грошах, то багато біжать ломбарди. Не всі поспішають продавати золото, хоча його, так само як криптовалюту, зовсім не обов'язково залишати в заставу. Проте, ломбарди процвітають по всьому світу. Тільки в невеликому районі мого містечка розташовано п'ять або шість ломбардів. Таким чином, кредити під заставу криптовалюти будуть актуальні завжди, до тих пір, поки існує crypto.


Sponsored ( Powered by dclick )

dclick-imagead