Почав грати в Prospectors на EOS: золоті копальні

Переглядаючи dapps на блокчейні EOS, випадково натрапив на браузерну стратегію під назвою Prospectors. Пограв буквально пару днів, сподобалося.

Prospectors: добувають золото на власному руднику

Відразу потрібно зазначити, що для гри вам знадобиться гаманець EOS. Я використовував Scatter. Знадобиться увійти в обліковий запис через Facebook або Google, потім підключити гаманець EOS. Також можна ввести власний ключ (приватний). Не рекомендую цього робити, оскільки необхідно на 100% довіряти розробникам.

Зверніть увагу, що грати можна абсолютно безкоштовно. На відміну від багатьох ігор на Ефіріумі, тут можна починати без інвестицій. Ви отримуєте 3 робочих, яких, безумовно, можна прокачати за гроші.

Сенс гри полягає в тому, що ви здобуваєте золото або заробляєте його за допомогою праці своїх робітників. Потім золото можна поміняти на токени PGL. Курс становить 1000 золота за 1 токен. На сьогоднішній день вартість токена становить $ 0.06. До гри можна приєднатися за цим посиланням https://prospectors.io?ref=gm4denzzgige.

Не буду детально зупинятися на стратегії, оскільки всю інформацію можна знайти на сайті. Гра повністю русифікована, а це величезний плюс для людей, які абсолютно не знають англійської мови. Тут ви зможете будувати рудники, наймати інших робітників, купувати і продавати ділянки, добувати золото, камінь, деревину.

Браузерна гра досить спритна і відрізняється простим інтерфейсом. Рекомендується грати в команді.


Sponsored ( Powered by dclick )
Very cool gadget for your car

Turn your car into a racing car with this app