Slice: пасивна монетизація вашого браузера

Привіт. Сучасний інтернет він такий, що кожен ваш крок повинен монетизуватися. Ви граєте в ігри — отримуєте якийсь дохід, ставите лайки — теж, публікуєте світлини, ведете блог чи виконуєте якісь інші кроки — це все повинно монетизуватися. Наприклад, на блокчейні Hive є багато способів монетизувати свій час та зусилля. Для цього можна почати з власного блогу, а щоб було цікавіше - зіграти в ігри з NFT. Близько тижня тому натрапив на сайт Слайс, який поки що працює в режимі Бета.

Слайс пропонує один з найпростіших варіантів заробітку. Користувач інтернету встановлює додаток в браузері, реєструється й продовжує надалі читати інформацію в мережі, грати в ігри чи робити будь-що, тобто, теж саме, що й робив раніше. Натомість за його активність в мережі Слайс нараховує гроші. Зареєструватися можна за посиланням.

Ідея не нова. Так, подібні додатки давно встановлюють в браузери й отримують невеликі, але все-таки гроші за активність в мережі. Є навіть браузер Brave, який працює по аналогічній схемі. Його користувачам нараховуються токени BAT. Я б навіть не звернув увагу на Слайс, якби вони не пропонували виплачувати винагороду в Сатоші.

Як працює цей сервіс, звідки беруться винагороди, які є ще способи виплат та багато іншого ви дізнаєтесь на їхньому сайті. Зважте на пару нюансів. Новачкам виплати приходять аж через 30 днів користування. Крім того, сервіс працює в режимі Бета, поки що. За тиждень мінімальної активності в браузері Хром на балансі в мене з'явилось лише 236 Сатоші, котрі обіцяють виплачувати через Lightning Network без комісії. Побачимо, як буде розвиватися цей сервіс і наскільки він стане популярним.

Всім добра!