Знайомство з криптовалютами: вибір хорошого гаманця для біткоін

Навряд чи в 2019 році є серйозні передумови для того, щоб сумніватися в зростанні ціни на Bitcoin. Тільки за останню п'ятирічку основна криптовалюта подорожчала приблизно 40 раз. Як думаєте, така тенденція продовжиться? Я думаю, що так. На чому в такому випадку необхідно акцентувати увагу початківцю, прихильнику криптовалют. В рамках цієї короткої статті я хотів би зупинитися на апаратних гаманцях.

Що необхідно для зберігання Bitcoin?

Новачкові не варто витрачати особистий час на вивченні особливостей технології блокчейн. Вважаю, що цей напрямок професіоналів. Звичайній людині цілком достатньо знати основні нюанси і акцентувати свою увагу на безпеці. Тому пропоную вам зосередити свою увагу на таких деталях:

  1. короткий освітній курс;
  2. вивчення безпеки;
  3. вибір хорошого гаманця.

Короткий курс навчання можна пройти самостійно. Наприклад, на сторінці technology.dblog.org/podborka-poleznykh-saitov-o-bitcoin представлені основні сайти, які мають безпосереднє відношення до біткоіна та інших криптовалют. Уважно ознайомтеся з вимогами безпеки і в першу чергу ключах до цифрового гаманця. Пам'ятайте, що не можна втрачати ключі до свого гаманця. В іншому випадку всі гроші будуть втрачені.

Якому гаманцю віддати перевагу?

Цілком очевидно, що кріптовалютні біржі не підходять для зберігання цифрових токенов і Bitcoin. Не кращим місцем зберігання є і онлайн сервіси, які можуть зникнути разом з вашими накопиченнями.

Оптимальний варіант - вибір апаратного гаманця. Наприклад, Трезор підтримує більше 1000 криптовалют і володіє максимальним рівнем безпеки. Інноваційна і авторитетна компанія орієнтується на клієнтів, забезпечуючи підтримку в режимі 24/7. Щоб купити гаманець Трезор на офіційному порталі достатньо кликнути по банеру нижче.

Другим в плані популярності є електронний гаманець Леджер , що випускається французьким брендом. В цілому і та, і інша компанія гарантують інновації, прості настройки, архітектуру з відкритим вихідним кодом та максимальний рівень безпеки.

Ledger Nano X - The secure hardware wallet

В підсумку

У найближчій перспективі Bitcoin навряд чи стане масовим інструментом для здійснення платіжних операцій. Але він вже є засобом накопичення. Тому зовсім не обов'язково торгувати криптовалютою щоб отримувати профтіт. Цілком достатньо придбати хороший гаманець і зберігати цифрові маркери, розраховуючи на отримання прибутку в середній і тривалій перспективі.

Всім удачі!


Sponsored ( Powered by dclick )

dclick-imagead